Eget utrymme

Vi har det så bra, det har vi, men jag önskar att jag hade lite mer eget utrymme. Utrymme att sitta i en fåtölj och läsa. Att sitta ute i solen och lyssna på Sommarpratarna. Att dricka kaffe i total tystnad. Att sova mitt på dagen. Att promenera. Att hoppa mellan klipporna längs stranden. Att bara sitta och lyssna på ljud och känna havsbrisen mot huden.
 
Vi har det så bra, men Loppan lämnar mig inte en sekund. Hon vill ha mig hos sig hela tiden. Min uppmärksamhet och min närhet.  Alltid. Hela tiden. 
 
Det är fint att få vara tillsammans, men jag önskar mig lite mer eget utrymme också. Jag skulle behöva det. 
 
1 anna omlitetochstort.wordpress.com :

skriven

Igenkänning! På allt faktiskt. Bor på bondgård och det gör A tydligt. harmonisk. Och när vi är på besök i barndomsstaden så brukar det bli rätt kravlöst, tillsammans med dagliga roliga utflykter. Någon ensamtid för mig blir det dock inte för hon släpper mig inte.

Svar: Bondgård låter mysigt. Men visst är det knepigt. Att kravlösheten gör en sådan skillnad. Vad gör en med den insikten, tänker jag?
Thegra

2 Camilla Blomberg:

skriven

Åh vad mysigt och fint det lät!!! Får skicka iväg "loppan" på några små uppdrag så du får lite egentid när det blir för mycket. Kramkram

Svar: Ja, jag får försöka göra det. Kram!
Thegra

Kommentera här: