Drömmen om livet på landet

Nu är jag här. I lugnet på landet. Och som vanligt när jag är här så börjar jag fundera över mitt liv. Över att det finns andra sätt att leva och varför jag inte bara gör det. Flyttar till en fridfullare tillvaro. Jag tror att det skulle göra mig så gott. 
 
Egentligen vet jag ju att det inte är så enkelt som att bara dra iväg. Det går nog om en verkligen bestämmer sig - men jag är inte där än. Fantisera och drömma sig framåt kan en dock alltid göra. Och njuta av att få göra ett besök i den någon gång ibland. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Hyper

Jag mår rätt bra. Trots att Loppan krisar och jobbet är skit. Men jag är också rätt hyper. Mer än vanligt. Och mycket rörigare. Jag vet inte varför det är så, men jag är lite rädd att jag ska krascha av det. Rädd att kroppen inte ska orka med tempot. Så nu blir det medicinhöjning. För att se om det gör någon skillnad. Jag hänger bara med, för jag tror på den här medicinen. Hoppas och tror. Och i morgon drar jag till Örebro. Till huset på landet där vägen tar slut. Det var länge sedan sist så det ska bli mysigt. Kanske blir jag lite lugn där. 

Ibland händer det

Ehum. På tal om att reglera aktivitetsnivån...
 
Idag har jag hunnit med att laga två luncher och två middagar, dammsuga, möblera om, rensa bort skräp, fika, åka pulka och träna. Ibland händer det. Att en lyckas pricka av nästan allt på den där jävulusiska att-göra-listan. Och även om det är lite hyperaktigt så är jag sjukt nöjd med dagens bedrift. Hejja mig!